www.4online-gambling.com

Baccarat regels... het hoge rollen favoriete casino spel

Click here to practice free Java Baccarat

Als u een spel zoekt dat vrij goed, terugkeert en teveel concentratie niet vereist, dan is baccarat uw spel.  Allen u werkelijk moet doen is beslist hoeveel u wedden, uw weddenschapsselectie uit 3 wilt ter beschikking stellen, en de handelaar laten de rest doen.  Baccarat is ook een traditionele favoriet van de hoge rollen, zodat zijn de gewedde grenzen voor dit spel over het algemeen vrij hoog.

De regels van het spel zijn eenvoudig...

 • De kaarten van het aantal minder dan 10 zijn gezichtswaarde waard, is de Aas 1 en 10 waard en de beeldkaarten zijn 0 waard.

 • Het spelbegin met de speler die een weddenschap plaatst in de ' speler ', ' bankier ', of ' band ' dozen... de handelaar doet nu de rest.  In baccarat, de ' bankier ' en de ' speler ' verwijzen naar weddenschapsopties eerder dan speldeelnemers.

 • Zodra de weddenschappen neer zijn, worden 2 kaarten behandeld aan de ' bankier ' en 2 kaarten worden behandeld aan de ' speler '.  De waarde van de 2 kaarthand is gelijk aan het juiste cijfer van de 2 kaartsom.  5 en 7 = 2, Aas en 10.1..3 en 4.7 enz. zo.  

 • Een derde kaart kan aan de speler en/of de bankier volgens de volgende regels worden behandeld:

  - (met voeten tredende regel) waar of de speler of de bankier een score van 8  of 9 hebben, worden geen verdere kaarten behandeld.
  - waar het totaal van de speler 5 of minder is, bevindt de spelerklappen zich, anders de speler.
  - als de speler zich bevindt, moet de bankier op 5 of minder raken.  Als de speler raakt, dan zal de bankier of tribunes volgens de volgende grafiek raken: 

Bankier
Score

De Derde Kaart van de speler

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

7

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

6

S

S

S

S

S

S

H

H

S

S

5

S

S

S

S

H

H

H

H

S

S

4

S

S

H

H

H

H

H

H

S

S

3

H

H

H

H

H

H

H

H

S

H

2

H

H

H

H

H

H

H

H

H

H

1

H

H

H

H

H

H

H

H

H

H

0

H

H

H

H

H

H

H

H

H

H

 • Zodra behandelend einden, wint de hoogste hand. Het winnen de weddenschappen op de bankier betalen 19 tot 20 (zelfs geld min 5% huiscommissie), winnend weddenschappen op de speler betaal zelfs geld.  Het winnen de weddenschappen op een band betalen gewoonlijk 8 tot 1.

Baccarat geeft rond 99% aan de speler voor speler en bankiersweddenschappen terug, en rond 85% op bandweddenschappen... wedden niet zo op de band!

 

   

 

  4 Online Gambling .com. All rights reserved

subscribe  I  Add us to your favourites!   contact us   I   site map  I