www.4online-gambling.com

De regels van Blackjack... slaan de handelaar, maar niet mislukking!

Click here to practice Shockwave Blackjack for free

 

Blackjack is één van de populairste casino spelen en met eenvoudige regels en grote winst als u weet wat u zijn nrwonder dit doet is het geval.  Het gebouw van het spel is eenvoudig... krijgt een hogere hand dan de handelaar zonder gaand meer dan 21 en u wint u wedt.

Hier is hoe het... wordt gespeeld 

Alle genummerde kaarten zijn gezichtswaarde waard, zijn de beeldenkaarten 10 waard, en de Aas is 1 of 10 - welke het gunstigste resultaat veroorzaakt.  Het spel begint met de speler die een weddenschap plaatst in hun weddenschapsdoos.

Zodra de weddenschap wordt geplaatst, geeft de handelaar de speler (s)  2 kaarten, gezicht, en hem/haar zelf 2 kaarten, één gezicht omhoog op, één gezicht neer.  De speler heeft nu een aantal opties, als volgt:

  • "Klap": d.w.z. neem een andere kaart.  U kunt zo vaak raken aangezien u wilt terwijl uw hand nog minder dan 21 bedraagt.  Als uw handtotaal meer dan 21, u mislukking gaat en uw weddenschap verliest;

  • "Tribune": d.w.z. neem een andere kaart niet;

  • "Dubbel neer": U kunt uw weddenschap verdubbelen en één meer ontvangen (één meer slechts!) kaart;

  • "Verdeel" paren. Als uw eerste twee kaarten van de overeenkomst de zelfde waarde zijn, kunt u de kaarten verdelen en twee handen spelen door een weddenschap van de zelfde waarde te plaatsen zoals uw originele weddenschap op de tweede hand. Zo als u een paar van 9 verdeelt creëert u twee afzonderlijke handen, elk met een waarde van 9. Dan gaat u te werk om elke hand te beeindigen aangezien u normaal zou doen.

  • Neem verzekering als het gezicht van de handelaar op kaart een Aas... verder ziet is

Zodra de speler (s) hun keuzen heeft gemaakt, zal de handelaar hun gezicht onderaan kaart omkeren.    Als de hand van de handelaar 17 bedraagt of hoger hij/zij zich moet bevinden, worden zij toegestaan om geen extra kaarten te nemen. Als de hand van de handelaar 16 is of onder moet hij/zij raken tot de hand een waarde van 17 of hoger heeft.  De mislukkingsregel is ook op de handelaar van toepassing, zodat als zij op 15 raken en 10, zij mislukking trekken.

Het feit dat de hand van de handelaar het laatst wordt beeindigd is waar één van de grote huisvoordelen ligt, sinds zelfs als de handelaarsmislukkingen, spelers die reeds mislukking nog zijn gegaan hun weddenschap verliezen.

Leef handen worden vergeleken aan het eind van de overeenkomst, en alle spelers met handen hoger dan de handelaar... al die onder de handelaar verliest wint.  Als de handelaar mislukking is gegaan, winnen alle levende spelerhanden.  Als u de handelaar met een normale hand slaat wint u zelfs geld op uw weddenschap.  Als u met Blackjack wint (Aas en een 10/picture) u wint 3 tot 2 op gewed u.

Één ander ding zou u ongeveer moeten weten Verzekering... is

De verzekering zal worden aangeboden wanneer het gezicht van de handelaar op kaart een Aas is.  Als u de verzekeringsweddenschap neemt, wedt u dat de handelaar onderaan kaart 10 zal zijn (d.w.z. krijgt de handelaar blackjack).  Het bedrag van de verzekeringsweddenschap is bijna altijd 50% van uw aanvankelijke weddenschapsstaak, en betaalt 2 to1 als u wint (d.w.z. krijgt de handelaar blackjack).

Zo hier een voorbeeld:

  • uw aanvankelijke weddenschapsstaak is $100;

  • de handelaar op kaart is een Aas en de verzekering wordt aangeboden;

  • u neemt de verzekering (d.w.z. antwoord ja op de aanbieding van de handelaar om de gewedde verzekering te nemen) en daarom staak $50 op de verzekeringsweddenschap;

Nu gegeven het bovengenoemde scenario:

  • als de handelaar blackjack... krijgt verliest u uw $100, maar krijgt 2 tot 1 op de gewedde verzekering - d.w.z. zijn $150 zodat het algemene effect $50 winnen.

  • als de handelaar niet blackjack... krijgt verliest u uw verzekering $50 dan beeindigt de hand (d.w.z. geraakte pas enz.) en of win of verlies originele staak $100.

Enkel wordt een woord van waarschuwing hoewel... de verzekering een hoge weddenschap van de huisrand, zodat is u waarschijnlijk het best gediend door het te vermijden.

 

 

   

 

 © 4 Online Gambling .com. All rights reserved

subscribe  I  Add us to your favourites!   contact us   I   site map  I